Servicii

Ca sa facem din evenimentul dumneavoastra un moment de neuitat va oferim consultanta in alegerea meniurilor in functie de tipul evenimentului, numarul de persoane dar mai ales in functie de bugetul dumneavoastra.

 

Sala de evenimente Amiral Events & Style este recunoscuta printr-un management de calitate, seriozitate, profesionalism si transparenta de aceea  venim in intampinarea dumneavoastra cu toate informatiile de care aveti nevoie si garantam respectarea acestora de la inceputul pana la sfarsitul evenimentului.

 

Serviciile de calitate, profesionalismul barmanilor si bucatarii experimentati, locatia si designul elegant al salilor sunt atuurile noastre pentru un eveniment reusit.

 

Detalii sala

Sala de evenimente Gold are o capacitate de la 150 la 300 locuri astfel incat avem mai multe propuneri de asezare a meselor.

 

Sala este dotata cu ventilatie centralizata, bucatarie proprie unde gasiti un meniu diversificat si gustos, este un spatiu festiv, modern si elegant in acelasi timp, recomandat evenimentelor explosive si variate.

 

Deasemenea Amiral Events & Style va ofera consiliere  in alegerea celor mai bune servicii specifice organizarilor de evenimente cum ar fi: decoratiuni sala adaptate evenimentului, aranjamente florale, muzica, sonorizare,lumini, servicii foto-video, candy bar sau bufet de fructe, limuzina, gheata carbonica, artificii pentru dansul mirilor, porumbei, maestru de ceremonii, momente artistice, coregrafi, formatii, banduri, etc.

 

 

Obiectivul nostru este sa va oferim un eveniment de neuitat  exact asa cum vi l-ati dorit iar seriozitatea si profesionalismul prin care abordam cel mai mic amanunt al evenimentului dumneavoastra reprezinta cartea noastra de vizita.

Amiral Events & Style pe facebook
 


Contact @ STR CÂMPINA 51-53 Cluj Napoca / 0740 037.301 :: 2017 Copyright © Amiral Events & Style. Termeni si conditii Toate drepturile rezervate :: Design & Hosting by SilvexStudio